Diada descafeinada?

Cadena i actes 11 set

Dimecres a les 10:30 van començar els actes que l’ Ajuntament havia programat per aquest 11 de Setembre, Diada de Catalunya. Pocs dies abans, vaig rebre les instruccions que els veïns de SAV que anàvem a La Junquera havíem de seguir. D’ entrada els autocars cap a la Junquera sortirien a les 11:00h, no a les 12h, es a dir 30 minuts més tard que l’ inici dels actes programats per l’ Ajuntament. Com a regidor d’ aquest Ajuntament, sempre he assistit als actes de la Diada en representació del PUSA, però aquest any això no serà possible per què l’ Ajuntament no ha volgut avançar l’ horari del seu programa més enllà. Creiem que no hagués costat res, avançar els actes a les 10:00h per tal que tots els regidors haguéssim pogut assistir-hi. Aquest 11 de Setembre era un dia especial, 10 autocars amb 800 vilamajorins van marxar per fer la cadena humana cap a la independència. Crec que l’ Ajuntament hagués pogut programar uns actes més encaminats a celebrar la festa amb tots els vilamajorins que marxaven a fer la cadena o els volien acomiadar. Un breu parlament i ofrena seguida d’ un mos per a tots els veïns hagués estat força be. Un cop més ha mancat cintura, no s’ ha volgut sortir del avorrit guió de cada any. En fi, que hi farem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment