Cal una restauració de les piscines.

Durant aquest hivern i primavera, tots heu pogut veure que s’ estaven fent obres a les piscines municipals del poble. La causa, tal com ja vam publicar no era altre que les fuites constants d’ aigua, que feien poc sostenible financera i mediambientalment la instal·lació.

Les obres es van fer de manera eficaç i amb cura, aprofitant que es va buidar la piscina, es van reparar les rajoles de “gresite” despreses. Malauradament la reparació ha estat incompleta, ja que altres parts de les rajoles s’ han anat desprenent i cada cop i han més pedaços. Hem manifestat al darrer Ple de Juliol aquesta situació i se’ns ha informat que per la temporada vinent es farà una restauració complerta de les rajoles per tal de garantir que cap nen prengui mal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment