Les festes majors de Sant Antoni han acavat: fem balanç

Fa poc des de el PUSA criticàvem que dels més de 40 actes programats per a les festes, cap es va fer a les urbanitzacions; doncs bé, ara toca valorar com a molt positives totes les activitats organitzades per l’ Ajuntament.

El concert de Miquel del Roig va reunir prop de 2.000 persones, el sopar de germanor més de 700, el pregó es va realitzar sense incidents, i amb el protagonisme del club d’ handbol. L’ afluència de espectadors als diferents concerts i orquestres va ser força nodrit, la mateixa cercavila va aplegar prop de 200 persones. També va estar força bé l’ exposició de pintura ràpida i finalment el dissabte dia 27 es va fer la mostra gastronòmica amb un gran èxit de participació. En resum, unes festes majors que no han notat gens la crisi gràcies a la bona voluntat de totes les associacions de veïns, culturals, de joves, etc i a la gran feina feta per l’ equip municipal.

PUSA vol felicitar a tots els organitzadors i participants i donar-vos les gràcies per el civisme i la bona voluntat manifestada tots aquests dies de festa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment