Revista SAV del mes de Desembre.

Un cop més PUSA publica al SAV la seva visió de com ha de ser el municipi, a la revista d’ aquest darrer any, hem de nou presentat les propostes i la feina que els nostres dos regidors hem fet a l’ Ajuntament. Som sols dos regidors, però si comparéssim les propostes, preguntes i interpel·lacions que hem fet al si de l’ ajuntament, veuríeu que hem treballat com si tinguéssim molts més regidors. Al final, el que la gent veu és la feina que cadascú fa al si del consistori, sigui a l’ oposició o al govern. Seguirem treballant en aquesta direcció, deixant de banda la política en majúscules i centrant-nos en la feina del dia a dia, en la gestió i denúncia dels problemes dels nostres veïns, visquin a les urbanitzacions o al poble.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment