Maten un gos a trets a Sant Antoni de Vilamajor.

L’Associació Vilanimal ha denunciat la mort d’un gos lligat amb una corda al coll i un tret al cap i que persones d’aquesta associació han trobat en un camí rural de Sant Antoni de Vilamajor, el dimarts d’aquesta setmana. En el cos del gos, després d’explorar-lo en una clínica, l’hi han localitzat una ferida penetrant a la zona occipital, dinou perdigons allotjats al tòrax i múltiples ferides al crani.

Tal com explica la portaveu de l’Associació Vilanimal, Ana Díaz, es va avisar als serveis municipals, els agents rurals i a un veterinari per fer un informe sobre la situació de l’animal. El gos, ha pogut ser identificat perquè portava xip però ningú n’ha denunciat la pèrdua ni ha alertat a l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC). Qui consta com a propietari en els arxius assegura que ja no ho és des de fa temps perquè va regalar-lo. El nou propietari tampoc no sap donar cap explicació del que ha pogut passar al gos. Ara, tot el material ha passat a mans del Seprona i els Agents Rurals per fer les investigacions necessàries i presentar la denuncia corresponent al departament d’Agricultura.

Ana Díaz diu que ja n’hi ha prou d’aquestes atrocitats i, per això fa una crida ciutadana per si algú pot donar alguna pista sobre el que ha passat i qui ha estat el responsable i ajudar a la investigació. Tanmateix assenya que fent públics fets com aquest “pot ajudar perquè les persones siguin més conscients que aquestes barbaritats passen i que no deixin sortir sols els seus gossos a passejar”.

També diu que en cas de pèrdua s’avisi a l’AIAC, la policia, associacions d’animals i veterinaris abans de passades 48 hores i que sobretot si algú no pot continuar fent-se càrrec del seu gos vagin a les protectores d’animals o clíniques veterinàries per actuar correctament i amb les màximes garanties pel seu benestar.

Per la nostra part, PUSA vol manifestar el seu rebuig a aquest tipus de conductes, a SAV no volem veïns d’ aquesta mena, dessitgem que enxampin l’ autor del fastigós fet i que una bona multa li faci reflexionar, encara que sigui tans sols pel fet de la quantia econòmica de la sanció. L ‘autor dels fets sols pot tenir el nostre despreci com a veins i com a partit polític.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment