Valoracions de la Diada nacional de Catalunya.

600.000, 1.500.000, 3.000.000 de persones. Tan  fa. Son moltíssima gent, son moltíssims catalans demanant el mateix, la independència de Catalunya.

Potser és el moment que a nivell autonòmic,  els partits independentistes mirin més enllà dels seus interessos materials i que d’ una vegada siguin conseqüents amb allò que promouen i defenen. No pot ser que anem a manifestacions per separar-nos d’ Espanya per començar un camí propi, com a Estat de ple dret, i seguim d’ una altra, defensant pactes fiscals i eufemeismes de tals com transició nacional, o aspiracions de plena soberania. Ara és el moment que tots els partits declarin de manera clara i inequívoca cap on volen anar. Esperem que aquest cop no ens decebin.

Ferran Calvera

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment