Mercat de l’ intercanvi d’ obectes.

PARTICIPA A LA BORSA D’INTERCANVI

L’ assemblea d’ indignats de Sant Antoni de Vilamajor vol possar en marxa un mercat d’ intercanvi de productes dels quals ja no en fem ús. Aquí teniu la noticia tal com apareix al seu blog. Creiem que pot ser d’ interés per a tots els veïns, siguin del poble o de les urbanitzacions.

Comparteix les teves coses amb els teus veïns: llibres, mobles, estris de cuina, nans de jardí…, no et converteixis en esclau d’allò que ja no vols o que no necessites, deixa anar allò que més estimes, compartir es bo.
Apunta tot allò que vulguis compartir al següent document:
Llistat de coses per canviar.
Apunta el que tinguis per casa que ja no necessitis.
Gràcies per col·laborar
Fem de Vilamajor el poble de la dignitat, col·labora com millor puguis a: 
acampadavilamajor@googlegroups.com

La indignació és un sentiment trasbalsador, un sentiment que ens aixeca del sofà i ens eleva tres pams del terra. Un altre sentiment trasbalsador, però de caire diferent, és el que desperta el fet de compartir. Amb la borsa d’intercanvi i la fira d’intercanvi, no volem jugar a l’intercanvi de cromos; a tu em dones un llapis i jo et dono un televisor. El que volem es aprofundir en aquest acte de compartir que és el que dóna sentit a la paraula comunitat.

A diferència de l’energia que quan es transmet es perd, la sinèrgia quan es transmet creix a la seva font d’origen. Es Sinergètic, per exemple, el coneixement, que no es perd pel fet de transmete’l sinó que encara creix més. També es sinergètic l’amor. Encara que la publicitat ens digui el contrari, els objectes també son sinergètics. Això es així perquè la funció dels objectes no és ser posseïts sinó ser usats i és per això que cada vegada que transmetem un objecte el seu valor creix.

Amb la borsa d’intercanvi  volem aprofundir en aquest acte de compartir i també de retornar. No de retornar a la mateixa persona, sinó a una altra i a quantes més persones millor, fins que tots els veïns n’haguem gaudit. “

Aqui teniu l’ enllaç directe al seu blog.

http://agoravilamajor.blogspot.com/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment