Accident a Les Pungoles i a Sant Antoni.

 

Accident carretera a Canoves

Setmana tràgica d’ accidents a SAV. Dijous mateix, al voltant de les 15:00h un motorista va xocar frontalment amb l’ autocar escolar, el resultat va ser que el motorista va patir greus danys i va ser traslladat d’ urgències a Barcelona.

Aquest divendres també, al voltant de les 9:00h un cotxe ha relliscat amb el fang de la vorera de la carretera que va a Cànoves i ha perdut el control. El cotxe ha quedat molt mal mes, però no s’ ho tingut que lamentar cap dany d’ importància a la conductora del vehicle.

Aquest dies de pluja cal extremar la precaució a l’ hora de conduir.

Hem de dir que tant la policia local com els bombers van fer acte de presència de manera rapidíssima.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment