Rodalies entre Sant Celoni i l’ UAB. Línea nova de tren R8.

El 9 nou publicava fa uns dies  que una nova línea de tren unirà les poblacions  Granollers, Montmelo, Mollet i l’ Universitat Autònoma de Barcelona. Això permetrà que 1.300 alumnes de la zona puguin a nar a cursar els seus estudis en tren en poc més de 40 minuts de trajecte. Si el recorregut te exit s’ ampliarà a Sant Celoni.

El servei ha quedat inaugurat aquest diumenge dia 26 de juny amb una freqüència de 16 trens que passen cada hora des de les 7:30 fins les 21:30h. Un bitllet des de Granollers a l’ UAB costarà 1,60 euros, i un abonament de 10 viatges 10,70 euros. El abonament mensual 36,15 euros i si es un bitllet integrat la T 10 costarà 15,60 euros i 69,90 la mensual.

Entenem que molts estudiants de Sant Antoni es veuran beneficiats per el nou recorregut de tren, ja que podràn enllaçar a Granollers amb la nova R 8.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment