Policia local de Sant Antoni.Bona feina!

Ahir dia 31 de juliol cap al vespre dos nenes petites que estaven jugant amb unes amigues a al Parc de Can Sauleda van ser molestades per un home que es va apropar a elles i els va dir que eren unes nenes molt maques, que com es deien i que si volien trobar-se amb ell un altre dia. Les nenes espantades van córrer cap a la cangur i l’ home va marxar. Una de les mares va fer la denúncia pertinent davant la policia local de Sant Antoni que d’ immediat va desplegar un dispositiu per tal d’ enxampar el presumpte pederasta. Finalment actuant de paisà, la policia local va poder descobrir la persona que havia molestat les nenes, i amb la col·laboració d’ una mare van poder enganyar-lo i detenir-lo. Malgrat haver nombroses denúncies contra aquesta persona, l’ única policia que va decidir muntar un protocol per tal d’ intentar la seva detenció, va ser la Policia Local de Sant Antoni. 

Les últimes informacions que tenim, és que el presumpte pederasta va ser posat en llibertat un cop se ‘l va identificar i que avui mateix ha intentat amb altres nenes a Llinars guanyar-se la seva amistat per tal de poder contactar amb elles. La policia de Llinars ja estava avisada i van intentar agafar-lo, però aquest va aconseguir fugir produint amb la seva escapada un accident amb un altre vehicle. S’ ha cursat una ordre de detenció que ja estan tramitant els mossos d’ esquadra. Les dades que la policia de Sant Antoni va recaptar de l’ individu han estat fonamentals per la seva identificació.

No sempre la policia esta per a posar multes de trànsit, també fan un altre feina que en aquest cas ha estat molt positiva per a tots els veïns de Sant Antoni.

Felicitats a la mare que va decidir ajudar a la policia local per tal d’ enxampar el esmentat individu, i felicitats també a tots els agents de la policia local.

Gràcies. 

Comparteix

3 Responses

  1. Em dic Esther i sóc la mare d’una de les dues nenes de Sant Antoni. Només volia fer públic el meu agraïment a l’acció policial tan efectiva, a la mare de l’altre nena que va testificar davant la policia, i a la cangur que aquell dia estava al parc i que va patir la situació de veure’s amb 5 nens que portava i perseguida per aquest home quan tornava a casa.

    Gràcies a tots/es de tot cor!

    Esther

    • El suposat pederasta va ser detingut per els Mossos d’ Esquadra però va ser possat en llibertat sense càrrecs ja que no es va arribar a consumar delicte de cap mena. Per desgracia la llei protegeix moltels drets de les persones, i a vegades fins i tot més els dels pressumptes delinqüents. De tota manera, la policia n’ està a sobre per tal d’ evitar que aquests subjecte torni a intentar quelcom semblant. Tenim noticies que un grup de veïns de Sant Antoni van apalliçar-lo com a “mesura preventiva”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment