Nyap al camí d’ Alfou a Sant Antoni.

escalo carretera Alfou

Fa unes setmanes reclamàvem millores a la carretera que va d’ Alfou a Sant Antoni de Vilamajor, ja que s’ havien produït accidents força sovint en els darrers temps. L’ ajuntament va decidir fer una actuació urgent als pocs dies d’ haver-ho denunciat al nostre web.

escalo 2 ctra AlfouEl problema un cop més han estat les preses, la manera de fer sense cap estudi, sense mitjans adequats i sense preguntar als professionals sobre el que calia fer. Ara la carretera es si cap, encara més perillosa que abans, amb uns esglaons laterals que fan por sols de pensar que en creuar-se un cotxe amb un camió,pugui arribar a volcar en posar les rodes al desnivell que han deixat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment