Obres de La Farinera: aclaracions.

Obres Farinera 2015Inicialment, una de les causes que van determinar la reforma del camí de La Farinera a Can Vila, va ser pel coll de botella que és produïa per l’estreta carretera que uneix Can Vila i SAV, d’ altra banda, l’ altra raó per la qual es va decidir fer la reforma de la carretera era que els camions, per la vorera de l’ edifici de la farinera, topaven amb la balconada, i que per tant era imprescindible retirar la carretera uns metres cap al costat oposat. Forces veïns de Can Vila ens han manifestat que no entenen que la vorera de la banda on hi han els plataners, no s’ hagi eixamplat, ni que tampoc s’ hagi ampliat la carretera. Després de recollir les denúncies fetes pels veïns, veure les obres in situ, i parlar amb l’ arquitecte municipal, podem dir que les obres no s’ han acabat, que esta previst eixamplar la vorera de l’ edifici de La Farinera, tota, des dels plataners fins el pont i la riera, i que per tant, hi podran passar els vianants sense dificultat. Les voreres d’ aquesta banda tindran un metre d’ amplada, desplaçant-se tota la carretera cap a la banda oposada, permeten la circulació sense perill que els camions topin amb la balconada de La Farinera. Altra cosa és que la carretera quedi igual pel que fa a la seva amplada, que ens sembla una mica justa pel transit que suporta. La vorera d’ enfront dels plataners farà 2 metres, ja que per sota hi passarà totes les instal·lacions de gas, electricitat, etc. Per tant, podem estar tranquils, que les obres van en la bona direcció.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment