Baix Montseny.info recull les nostres queixes.

El diari digital BaixMontseny.info recollia el passat dia 28 una noticia referent a les queixes del nostre partit per les informacions publicades a la revista SAV ( revista municipal editada per l’ Ajuntament ) el passat mes de juliol i que feia referència a les actuacions dutes a terme per l’ actual equip de govern de Sant Antoni on moltes d eles propostes i millores fetes tenien el seu origen en demandes fetes pels nostres regidors. Com be deia un comentari a aquest web, uns fan les propostes i la feina i altres es pengen les medalles.

Podeu veure la notícia sencera a http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/1039/pusa/vilamajor/considera/govern/municipal/obvia

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment