Donant les gràcies.

PUSA esta fent un repartiment de cartes d’ agraïment a tots els veïns de les urbanitzacions pel suport que ens heu donat les passades eleccions municipals i que en ha permés tenir dos regidors dins l’ Ajuntament de Sant Antoni.

Ja les hem repartit per Les Pungoles, i aquest propers dies les repartirem per Alfou ( ja hem fet alguns carrers ), Can Vila i Can Miret. Us posem el text íntegre de la carta d’ agraïment que hem possat a les vostres bústies.

 PARTIT DE LES URBANITZACIONS DE SANT ANTONI.

 Gràcies pel vostre recolzament!

Han passat ja uns dies des de les eleccions municipals. Per nosaltres han estat uns dies intens, de joia, reflexió i negociació.
Estem  satisfets ja que amb el vostre suport hem aconseguit tenir el 12,81 % de tots els vots emesos al municipi, però a les urbanitzacions hem obtingut el recolzament del 29% dels votants. Hem estat la primera força votada a Alfou i la segona a les Pungoles, Can Villa i Can Miret. Aquesta satisfacció la volem  compartir amb vosaltres per la confiança que ens heu donat. Us reiterem les gràcies.

Hem intentat  poder estar en el govern del municipi i així tenir més força per poder complir els objectius que ens havíem marcat en el programa electoral, centrats bàsicament en la plena integració en el municipi i en la millora dels serveis i entorn de les urbanitzacions. Malauradament Convergència i Unió ha escollit uns altres companys de viatge per a la propera legislatura, i per tant haurem de treballar des de l’ oposició..

El fet de no estar al govern no vol dir que no podem treballar pels nostres objectius. Ho farem encara amb més força  i il·lusió. De ben segur que podrem presentar propostes i iniciatives que ens faran avançar en el camí que hem iniciat.

Tindrem una actitud constructiva pel que fa als temes generals que afectin al municipi i així ho hem expressat a tots els grups polítics representats a l´ ajuntament i especialment a l´ equip de govern. Tots som municipi i entenem que per aconseguir millores i avenços només ho podrem fer des de la col·laboració i participació. Podeu estar segurs però que serem fidels al mandat que ens heu donat amb els vostres vots.

Han estat elegits pel PUSA en Ferran Calvera de l´Alfou (ferran.calvera@pusa.cat) i en Israel Sugrañes de Les Pungoles (isugranes@hotmail.com) No dubteu  en posar-vos en contacte amb ells i qualsevol suggeriment o fet que els hi comenteu obtindrà resposta.

També us posem la pàgina web del nostre partit, el telèfon del PUSA ( 622 104 430 ) i  l´email per si ens voleu fer arribar suggeriments o idees, i els que tingueu ganes de participar més directament només cal que ens ho feu saber, sereu benvinguts. Tenim moltes coses per fer i com més siguem més en farem.

 

https://pusa.cat                       info@pusa.cat

 

Volem mantenir una política d´ informació i proximitat ,per això estarem en contacte amb vosaltres  i anireu rebent informació puntual dels fets més rellevants que es vagin produint.

 
Novament moltes gràcies i visca el PUSA

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment