Ordre del dia del proper Ple Municipal del 24 de novembre.

L’ equip de govern de SAV ens ha fet arribar l’ ordre del dia del proper ple municipal que tindrà lloc el dijous dia 24 a les 21.00h. Com podreu comprovar, no hi ha cap proposta del PUSA, no pas per què no n’haguem presentat, si no perquè CAP de les 5 propostes per a debat ha estat acceptada per l’ alcaldessa i el seu equip.

PUSA va presentar les següents propostes per instància al registre de l’ ajuntament:

Estudi del possible trasllat de l’ empresa Pinsos Picart de Sant Pere a Sant Antoni. Actualment aquesta empresa ha iniciat converses amb l’ alcalde de Llinars per ubicar -se al seu municipi, i PUSA va proposar que Sant Antoni oferís la mateixa possibilitat per tal que Pinços Picart no sortís de Vilamajor.

2º Proposta de senyalització de rutes rurals entre les urbanitzacions i SAV.

3º Proposta de gravació del Plens amb la finalitat que tots els plens municipals es pengessin al web municipal per tal que tots els veïns poguessin veure ‘ls.

4º Proposta de semàfor al carrer Desmai, per tal d’ evitar que quan el carrer s’ estrenya es trobin dos cotxes al mateix punt sense poder creuar -se.

5º Proposta de parada de bus davant l’ escola Joan Casas per tal que els pares i nens que no poden pagar el transport escolar puguin fer-ne ús.

Totes les propostes han estat rebutjades pel govern, abans de celebrar -se el Ple, de manera que no les podrem defensar davant el consistori ni els veïns.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment