Aquesta tanca no era!!!!!

Tal com va demanar el PUSA, i arran de les denúncies fetes per els pares de l’ escola Joan Casas, l’ ajuntament va col·locar una tanca de fusta al C/ Ramon Berenguer, just davant l’ entarda de l’ escola, per tal d’ impedir l’ accés dels nens a la zona d’ aparcament dels cotxes. Amb la mesura es volia impedir que algun cotxe de manera accidental atropelles a algun nen. Malgrat l’ obra s’ ha fet, el resultat no ha estat el desitjat, ja que la tanca col·locada no evita que els nens passin per damunt o sota dels barrots de fusta.

Cal modificar el tipus de tanca per un altre que efectivament impedeixi l’ accés al pàrking, encara estem a temps d’ evitar un accident.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment