Mas madera…!!!!

Obres 2015Com dirien “los hermanos Marx” a la famosa escena del tren on van desmantellant vagons per tal de seguir alimentant la fam de la locomotora que sense cap control els porta cap enlloc, carrer alfoua l’ equip de govern de Sant Antoni els cal ” más madera, más madera”. Però en aquest cas la fusta són les obres a dojo d’última hora, i el viatge no és altre que arribar de nou a governar l’ ajuntament 4 anys més. Ara tocava l’ asfaltat de tota la carretera BV5108, que Santiago rosinyolcreua el poble de punta a punta. Però les obres ho abarquen tot. Totes les fotos son de la setmana pasada. Tanta obra a l’ hora està causant problemes de mobilitat als veïns, quan de fet, racionalitzant-les en el temps s’ hagués pogut fer de manera més còmode per a tots.

Les afectacions han estat als carrers d’ Alfou, Santiago Rosinyol, carrer Nou, Plaça de la Vila i pàrking de l’ ajuntament. Esperem que aquest mal son s’ acavi aviat.carrer nouparking ajuntPl Vila

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment