La Biblioteca avança.

La nova biblioteca de Sant Antoni serà ven aviat una realitat. Les obres avancen a bon ritme i es possible que la inauguració sigui a finals d’ any o començament del proper. La biblioteca de planta triangular te dues plantes amb un total de 810 m quadrats de superfície útil.

La planta baixa amb un porxo de 110m recollirà un mostrador recepció i d’ informació, un espai de diaris i revistes, una zona separada d’ informació i fons infantil, una part dedicada a la música i el vídeo/ imatge, dos banys i una sala polivalent de 63 m quadrats amb un petit magatzem de 8 m.

A la primera planta la Biblioteca de 307 m quadrats, un aula de formació de 30 m, una zona de descans per al personal de 11 m, un despatx aula de treball per al personal de 22m un pati exterior, 2 banys i una zona de connexió a internet amb ordinadors.

Comparteix

1 Response

  1. Yo fui encargado de la Cementación de la Biblioteca, con la Empresa SEPISA S.L.. Me alagro que se este acabando, aunque desearia ver más fotos. Sin más reciban un saludo Elias………….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment