Reflexions de Sant Pere de Vilamajor.

Al web Reflexions de Sant Pere de Vilamajor (dia 07/05/2011) hi ha un comptador de les notícies que cada dia publiquen els diferents partits polítics de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. Hem anat fent un seguiment del bloc durant els darrers mesos i hem pogut comprovar que el web del PUSA és el més actualitzat, també en època electoral, i no tant sols amb noticies polítiques sinó més aviat amb les coses “quotidianes del dia a dia de les urbanitzacions”. Pensem que és el que demanden els nostres veïns, i per això el web del PUSA és quelcom més que el web d’un partit polític.

Comparteix

1 Response

  1. Gràcies amics per seguir “Reflexions”.

    És cert que el bloc de PUSA és un dels més actius, em consta perquè hi faig “amarre” molt sovint.

    Malauradament, per raons d’equanimitat, no podeu formar part dels blocs de “Vilamajor en Xarxa”, que estan reservats als blocs “civils”. No obstant, ja des del principi vaig fer una excepció i figureu en l’espai reservat en els blocs més institucionals (sou l’únic “partit” que hi figureu, ja que per a mi sou més que un partit, sou un moviment ciutadà).

    Des de Can Derrocada, la única urbanització oblidada per tots de Sant Pere de Vilamajor, una cordial salutació, amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment