Barracons i ampliació al Ceip Joan Casas a partir de setembre.

El passat dia 16 de juny, la nostra Presidenta i el Kim van reunir-se amb el regidor d’ ensenyament, Sr Llavina per tal de tenir un primer contacte entre Ajuntament i Ampa de l’ escola. La reunió va ser cordial i un nou tarannà en les relacions sembla que serà la norma en el futur més immediat. D’ altra banda, la setmana passada la Cristina Domingo i l’ Anna Orta van reunir-se també amb l’ Alcaldessa per tal de parlar del futur de l’ escola. Podem dir que de moment hi ha dues noticies importants en vers la situació de massificació del Ceip Joan Casas. La primera és que s’ instalaran dos barracons per a P-4 al pati de l’ escola amb lavabo, aula i despatx del tutor. D’ altra banda se’ns ha informat que al mes de setembre s’ iniciaran finalment les obres d’ ampliació de l’ escola. No hi ha dubte que es tracta de dues bones noticies, malgrat la instal·lació de barracons no sigui la solució millor. Però al menys i momentàniament aconseguirem unes aules amb menys nens per professor.

Us seguirem informant de les novetats en aquest important tema.

(noticia del blog de l’ Ampa Ceip Joan Casas )

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment