Manifestació i Ple ordinari de l’Ajuntament dia 28/07/2011

Aquest dijous, celebrarem el primer Ple Ordinari de la legislatura, i PUSA ha introduït tres Propostes de Resolució per tal de ser aprovades i que son les següents:

4º Aprovació de la moció relativa a l’ establiment d’ un carnet únic per a ús de totes les instal·lacions esportives de Sant Antoni de Vilamajor.

Amb aquesta iniciativa, volem que tots el usuaris dels establiments esportius públics de Sant Antoni ( siguin els ubicats a Can Miret, Pungoles o al mateix poble ) puguin gaudir d’ una quota i carnet únic que els permeti fer ús de totes les instal·lacions esportives.

5º Aprovació de la moció relativa a la creació d’ una comissió per establir un Pla de Prevenció d’ incendis forestals a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor. Actualment, sols la urbanització de Can Vila te un pla d’ emergència en funcionament, malgrat la llei obliga a que totes les urbanitzacions a tenir-ne.

6º Aprovació de la moció relativa a la recollida selectiva a les urbanitzacions de Can Miret i Les Pungoles i d’ ubicació dels contenidors de Les Pungoles. Així com demanen que la carta enviada per l’ Alcaldessa amb data de 4 de juliol sigui rectificada o en el seu defecte s’ aclari que en cap cas es complirà l’ amenaça de retirar els contenidors actuals a les zones d’ emergència.

PUSA vol estudiar les diferents modalitats possibles de recollida selectiva a les Urbanitzacions, en especial a Can Miret i Les Pungoles, on el problema és més greu. En aquest sentit proposem crear una comissió que elabori un informe indicant la problemàtica actual i les diferents possibilitats per resoldre ‘l.

Juntament amb aquestes dues resolucions, l’ alcaldia n’ ha introduït un altre relativa a l’ augment de tarifes per al servei de llar d’ infants de l’ escola bressol ( Punt 3er de l’ ordre del dia ), amb un increment de 10 euros en cada rebut. Segons ens hem informat directament de l’ escola Bressol Xauxa a través de la Sra.M. Rosa Pascual ( Directora del Centre ), es força previsible que l’ actual subvenció que rep l’ esmentada escola per part de la Conselleria d’ Educació es vegi reduïda en 200 euros any i nen, per tant, l’ Ajuntament ha acordat repartir -se el dèficit previsible entre els pares i el propi Ajuntament a raó de 1oo euros cadascun per nen i curs.

També Solidaritat per la Independència ha presentat una proposta per tal que l’ augment de les indemnitzacions que perceben els regidors quedi sense efecte i es mantinguin les quanties de l’ any 2010 que ja van establir una retallada del 5%. És a dir que la pujada de les quanties pecuniàries ( Amb un increment del 51% ) a percebre per l’ equip de govern quedi sense efecte.

D’ altra banda, PUSA vol informar a tots els veïns de Sant Antoni, que demà, mitja hora abans d’ iniciar-se el Ple, la plataforma Agora Vilamajor ( Indignats de Vilamajor ) ha convocat una manifestació en contra de l’ augment de les percepcions rebudes per l’ Alcaldessa i els regidors de Govern i que van suposar una ampliació del 51% en les seves retribucions econòmiques.

PUSA no vol polititzar el moviment veïnal de protesta organitzat pels Indignats de Vilamajor, en conseqüència no participarà com a Partit en l’ esmentada manifestació, però si que participarem a títol individual com a veïns del poble.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment