Festes d’ hivern a SAV i concentració de Clàssics.

Els propers dies 13,14,15 i 17 de gener d’ enguany es celebraran les festes majors d’ hivern a Sant Antoni. Amb ocasió d’ aquest esdeveniment, la Associació Clan del Clàssic organitzarà una concentració de cotxes antics al mercat del poble el dia 14 a les 12:00h.

En aquesta direcció, la Junta Directiva estem treballant per tal de poder reunir un nombre important de cotxes clàssics per tal de col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats i fer de les festes de SAV un referent en el món del vehicle antic i d’ època.

El neixament de l’ associació va tenir lloc arrel de la trobada de cotxes feta a Les Pungoles i Alfou l’ estiu passat, on una quarantena de vehicles es van reunir per celebrar les festes majors d’ Alfou i Les Pungoles. La intenció de l’ associació no és altra que la de participar en tots els esdeveniments culturals dels municipis del que formem part els mombres del Club, de manera que sempre que tinguem resposta favorable dels ajuntaments dels municipis veïns, tractarem d’ organitzar esdeveniments similars al Vallès Oriental.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment