Neteja de la franja forestal. Es fa?

En David, veí del carrer Iuca d’ Alfou es va posar en contacte amb nosaltres per tal de fer-nos saber que aquest any, ningú els ha netejat els matolls que hi ha entre la seva parcel·la i la zona de bosc i conreus. Segons tenim entès, cada veí de les urbanitzacions paga un impost anual de 7 euros a la Diputació per aquest concepte. ( cobrat el passat mes de juny ). Però sembla que aquest any no s’ ha fet, o al menys no a tota la urbanització. Un altre veí de l’ avinguda Llinars s’ ha queixat del mateix al seu carrer. En aquest cas, creiem que l’ Ajuntament de Sant Antoni no te cap responsabilitat, ja que es limita a recaptar els diner i enviar-los a la Diputació. No obstant ho esbrinarem.

Si més veïns tenen aquesta mateixa queixa us preguem ens la feu arribar. Gràcies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment