WhatsApp de les Urbanitzacions.

Whatsapp Alfou

Fa unes setmanes el nostre regidor per Les Pungoles i un grup de veïns de la urbanització, varen crear un grup de WhatsApp anomenat “Gent de Pungoles” per informar de problemes de seguretat, avaries a les instal·lacions de la urbanització, aconteixements de tot tipus amb una directa vinculació amb Les Pungoles, etc. El que va començar amb 6 persones, ara ja és un xat amb més de 60 veïns, i va creixent.

Ara hem creat el xat d’ Alfou, anomenat ” Tots junts fem Alfou” amb uns 20 veïns inscrits. Aquests grups serveixen per comunicar-nos problemes detectats a les urbanitzacions, com per exemple fuites d’ aigua als carrers, llums que no funcionen, o visitants sospitosos i no dessitjats. Tot centralitzat en la figura dels administradors, en Ferran Calvera a Alfou i l’ Israel a Les Pungoles.

Ja estem treballant per posar en marxa ben aviat el WhatsApp de Can Miret i Can Vila. Us podeu preinscriure o informar a info@pusa.cat 

Si voleu estar informats i participar del grup podeu trucarnos i donar-nos dades i adreça de la urbanització on residiu al 664 58 93 19 en el cas d’ Alfou o al 647 44 40 96 per a Les Pungoles. També ho podeu fer via correu electrònic indicant el vostre número de telèfon a : info@pusa.cat i a pungolesopina@gmail.com. Caldrà donar adreça o anar referenciat per un altre usuari del xat per evitar males pràctiques. 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment