El punt d’ emergència de Les Pungoles.

Tal com ens informen des de Les Pungoles opina i Viu, el nou Punt d’ emergència de Les Pungoles s’ inaugurarà el proper 27 de Juny. Malgrat la ubicació pot generar un cert rebuig, consideracions de caràcter pràctic ens han fet valorar positivament la nova ubicació. Les raons que entenem positives son:

1º Es tracta d’ un lloc no visible des de el carrer, de manera que les persones alienes a la urbanització que passin per ella no tenen per que veure ‘l.

2º Al estar situat a prop de les piscines i el restaurant ( encara que des de aquests llocs, no es te visió directe ) pot dissuadir a la gent de fer-ne un ús inadequat, ja que el normal trànsit de persones fa més complicat llençar les deixalles de manera anònima.

Esperem que haguem encertat amb el lloc escollit, en qualsevol cas, tant l’ Ajuntament com el nostre regidor a Les Pungoles hem obrat amb la millor intenció. Ara sols cal que la gent faci un us responsable de l’ equipament.

Si la proba te èxit, la resta de punts de recollida podrien modificar-se en la mateixa direcció.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment