Valoració del 1er. any de vida de la Biblioteca.

Com ja us vam anunciar, PUSA va demanar a l’ Ajuntament un informe sobre el funcionament de la biblioteca. Socis donats d’ alta, préstecs de llibres, visites, etz. A partir de les dades que ens han donat des de l’ Ajuntament, us hem fet uns petits gràfics aclaridors del tema.

Us posem uns gràfics aclaridors del tema:

Usuaris biblioteca

 

 

 

 

 

Com podeu veure, el nombre de socis, usuaris i visitants ha estat notable, i per tant, podem dir que la biblioteca ha complert amb escreix les seves expectatives.

estadistiques Biblio

 

 

 

 

 

PUSA sempre s’ ha mostrat crític amb el nou equipament municipal per entendre que la seva dimensió era exagerada, que la demanda dels usuaris estava ben coberta amb les biblioteques de Llinars i Cardedeu, i que a SAV hi havia un nombre d’ equipaments buits o infrautilitzats que podien fer el servei de Biblioteca amb menys despesa. PUSA considerem que els nostres temors, no s’ han complert, i que la Biblioteca ha estat un èxit i un encert amb les dades que l’ Ajuntament ens ha donat. Per tant, és de justícia reconèixer que estàvem equivocats, de la qual cosa ens felicitem.

Feliç aniversar Biblioteca!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment