Fanals que podrits cauen a Les Pungoles: qui n’ és responsable?

fanals caiguts a les pungolesEl web Les Pungoles opina i viu va publicar la setmana passada un article denunciant la caiguda d’ un fanal al C/ Noufonts, ara ja son dos. Sens dubte això és un perill afegit per els nens, vianants, i animals que qualsevol dia de pluja, poden resultar ferits al tocar aquests fanals en mal estat. L’ EUC de Les Pungoles, diu que no és tema seu, l’ Ajuntament de Sant Pere que tampoc, que és cosa  del promotor. Tenint en compte que Les Pungoles van ser urbanitzades fa més de 40 anys, és força complicat demanar cap responsabilitat al promotor. Al menys l’ Ajuntament de Sant Pere s’ ha mostrat disposat a retirar els fanals per evitar danys majors, però es clar, sense fanals, els carrers quedaran sense llum i entenem que els veïns no han de patir les conseqüències de una mala urbanització feta fa 40 anys. Esperem que tant l’ EUC com l’ Ajuntament de Sant Pere siguin raonables i resolguin el problema definitivament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment