Assemblea Alfou 2014

Assemblea Alfou 2014El proper dia 9 de maig a les 19:00h tindrà lloc l’ Assemblea anual de veïns d’ Alfou per tal d’ aprovar els comptes del 2013. Aquest any la Junta he decidit que es faci a Sant Antoni de Vilamajor, concretament a la Sala. Pel que fa a la nostra opinió, hem de dir que no ens ha agradat gens el lloc triat, per entendre que queda allunyat de les nostres cases, que hi ha gent gran a qui conduir per la nit o al cap vespre no els hi és fàcil, per què entenem que si ens queixem que no és fan quasi activitats a les urbanitzacions per part d’ l’ Ajuntament, no es de calaix que l’ acte més important de l’ any, es faci al poble. Si nosaltres mateixos ens menystenim en aquest sentit, es difícil defensar davant l’ Ajuntament que es portin actes cap a Alfou o cap a les altres urbanitzacions. La Junta hauria de ser la primera en intentar que un local com el de La Rectoria tingui cada cop més vida, i amb decisions com aquesta succeeix més aviat el contrari.

PUSA està treballant els temes de l’ ordre del dia, hem analitzat la comptabilitat, i recollit documentació per tal d’ informar a tots els veïns.

Comparteix

2 Responses

  1. I quina és la vostra proposta? On ho podem fer de la urbanització?
    Doncs monteu un autocar per portar els que no puguin arribar fins a Sant Antoni, però la veritat és que la sala de reunions queda molt petita i no hi cap tothom, i a més, vosaltres ho sabeu prou bé.

    • La nostra proposta hq quedat clara, fer-ho a La Rectoria, si cal s’ hi posen més cadires. La Rectoria és un equipament que va costar més de 800.000 euros, que va aconseguir-se després de forces anys de negociació, i el que no pot ser, és que ara que el tenim, no el fem servir. PUSA d’ altra banda no organitza l’ Assemblea de veïns, i naturalment, no sembla gaire raonable que un partit polític tingui que llogar un autocar per portar la gent d’ Alfou a Sant Antoni de Vilamajor per tal que puguin anar a l’ Assemblea, en tot cas estaria bé que la proposta de l’ autocar la fessis arrivar a la Junta, que és qui organitza l’ acte.
      Gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment