Obres a l’ Avda d’ Alfou

Fase obres canvi canonades aigua alfou 2014Fa uns dies que s’ estan fent unes obres a l’ Avda de Vilamajor i al Passatge Campaneta, concretament el canvi de l’ enllumenat i la xarxa d’ aigua. Totels les obres son a cost de l’ Entitat, no de Sorea. Malgrat haver estat buscant informació sobre les obres al web de l’ Entitat d’ Alfou, el web no indica res de les fases anteriors, no hem trobat cap informació sobre la previssió de les obres, terminis, i carrers afectats de les fases 1, 2 i 3. Us anirem informant tan bon punt en tinguem més dades.

La Fase 4º és la que hi figura la foto al web de l’ Entitat. Segons les últimes dades del PUSA, el rendiment actual de la xarxa és del 69%, hem millorat doncs poc més d’ un 4% en els darrers anys. El que suposa una perdua d’ aigues facturats important. És a dir, una quarta part de l’ aigua que ens factura Sorea es perd a causa del mal estat d ela xarxa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment