Filtracions piscines Can Llansa.

Mur piscines can llansaEns informen els veïns del Carrer Bruc que sembla ser que el mur de contenció de les piscines de Can Llansa presenta filtracions. Segurament fuites en l’ estructura de la piscina o canonades d’ aigua fan que ta terra xopa acabi empapant el mur que dona al C/ Bruc. Hem pogut constatar en persona que realment, les filtracions son persistents, fins el punt d’ haver creat bassals amb herbes i molsa. Els propietaris de les cases afectades ens han demanat que denunciéssim el fet, davant la situació de deteriorament que pateix el carrer, a més de la manca de condicions de salubritat adequades, que fan que les larves del temut mosquit tigre, s’ estableixin a la zona.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment