Mobilitat a les Urbanitzacions.

Recentment, i un cop presentada l’ oportuna instància per tal que l’ Ajuntament procedeixi a ordenar l’ aparcament a Alfou, ens han respòs que la nostra demanda està en estudi.

La nostra proposta, tal com ja varem informar-vos, tracta d’ establir per quinzenes l’ aparcament a cada banda dels carrers per tal que la màquina de neteja pugui fer la seva feina de manera més eficaç.

Tenim confiança que la Junta i l’ Ajuntament acabin establin aquest sistema que ja funciona a altres urbanitzacions.

Comparteix

2 Responses

  1. Tengo una vivienda en ese barrio y quiero mostrarle mi apoyo a usted y a la vecina Ana que han sido los que han solicitado hacer algo por ese barrio,por desgracia.ya tengo 67 años y solo vamos en verano,pero es lamentable que en la calle Pensament,no se haga nada,tiene USTED razon,cuando hablan de regularizar el aparcamiento.y la velocidad con que pasan los vehiculos pro dicha calle.Mi nuera tiene una vivienda en dicha calle y tiene dos niñas pequeñas y siempre me lo comenta”papa un dia algun coche se va a llevar a algun vecino por delante”pero el ayuntamiento parece ser que no ha contestado a la señora Ana,en fin esta vez la señora alcaldesa que no pida el voto para su partido porque mi familia y yo no les votaremos.

    Le animo a seguir defendiendo a la urbanizacion y otra cosa a ver si este año se hacen unas fiestas mejores que el año pasado.

    Saludos desde Valencia.

  2. Els escric amb indignació, tinc al meu pare a la Residència Rumy del carrer Pensament, i el divendres gairebé l’atropella un vehicle en aquesta calle.Estoy veient com els vehicles passen a grans velocitats i l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor NO FA RES per col · locar uns reductors de velocitat, potser esperen que passi un accident mortal?. Ja hi ha hagut més d’un susto.Tengo entès que els veïns d’aquest lloc han sol · licitat per instància solució a aquest problema però que l’ajuntament ni s’ha molestat a contestar als vecinos.No entenc la postura de l’ajuntament, però que tinguin per segur que tant el PUSA com els veïns tindran el meu suport i col · laboració perquè es solucioni aquest problema.Cuando vénen les eleccions municipals van demanant el vot, però després s’obliden dels problemes dels ciudadanos.Quiero fer públic el meu indignació igual que nombrosos vecinos.Se ha trasllat queixa al Síndic ia la Genelaritat, acomiadar-me felicitant un cop més al PUSA i als veïns del carrer Pensament que han sol · licitat els reductors de velocitat.

    Josep Lluís Martinez / Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment