Arranjan carretera d’ Alfou.

Carretera Alfou arranjada 2015Com sempre, el nostre partit marca el camí a seguir a l’ equip de govern. Que si a la petanca hi ha uns ferros perillossos, que si s’ han d’ establir controls policials a les entrades de les urbanitzacions, que si cal demanar plans d’ evacuació d’ incendis o si seria bo tenir un cos de protecció civil, etc. Doncs bé, aquesta vegada la nostra insistència amb el tema de la seguretat de la carretera d’ Alfou, amb un munt de noticies publicades al nostre web, després de nombrosos accidents de transit, ha estat escoltada en part. Tots heu pogut veure com s’ han rebaixat els marxes de terra de la carretera i s’ ha netejat la vegetació de les voreres. Sens dubte no és suficient, i cal una actuació més profunda i permanent, però fins que PUSA nop governi ens haurem de contentar amb aquestes petites actuacions, que un cop més sols es fan quan estem al darrera per impulsar-les.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment