Els socorristes de les piscines de SAV.

Socorrista piscines SAV

Es diu Miquel, però n’ ha d’ altres anònims que vetllen per la nostra seguretat. Son els socorristes de les piscines de Les Pungoles i Sant Antoni poble. Treballen per l’ empresa Diversport que te encomanada la vigilància de les instal·lacions esportives municipals. En el cas d’ en Miquel, em va sorprendre que durant les dues hores que vaig ser a la piscina amb la meva filla, ell va estar la majoria de l’ estona vigilant, d’ en peus, caminant amunt i avall, sense perdre de vista els nens que s’ hi banyaven. Va intervenir  en una baralla entre dos nens de manera ferma i decidida, i hi va posar-hi fi amb autoritat, va curar un nen d’ un cop o ferida superficial amb el seu maletí de primers auxilis i va estar la resta de l’ estona fent les tasques pròpies de la seva feina.

Des de PUSA volem posar de manifest la satisfacció de tenir professionals com el Miquel en serveis tan importants com el de socorrisme a les nostres piscines.

Gràcies.

Comparteix

1 Response

  1. El Miquel, hace años que trabaja los veranos como socorrista… Un profesional en su trabajo y con un grande corazón para los niños. Podría dar clases a unos políticos….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment