A Bigues i Riells si, a Sant Antoni, no.

 

Tal com PUSA va publicar el dia 15 d’ abril https://pusa.cat/2013/04/esquerdes-a-bigues-i-riells-i-tambe-a-alfou/, el municipi de Bigues i Riells, davant una problemàtica semblant ha optat per donar resposta als veïns i procedir a contactar amb l’ IGC de Geocat ( Institut Geològic de Catalunya ) per tal de fer un estudi geològic de la zona. Com a mesura cautelar, l’ Ajuntament va procedir a congelar l’ atorgament de noves llicències d’ obres. El cost de l’ estudi es de 330.000 euros, el 50% de aquesta quantitat ha estat subvencionada per el FEDER europeu.

 

Queda clar doncs la diferència de tracte entre els veïns dels dos municipis. Aquí, l’ Ajuntament s’ ha limitat a respondre a la petició del PUSA, al·legant que aquests problema és exclusiu dels veïns, i que siguin ells qui en tot cas hi posin remei.

Podeu veure la noticia publicada a: http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/31616/comencen_els_treballs_per_trobar_causa_dels_movimentsEsquerdes el 9 nou..

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment