On son els partits politics de Sant Antoni?

 

Cada cop menys partits dediquen uns pocs minuts a escriure unes ratlles al Butlletí de SAV per tal d’ explicar als veïns la seva feina. De fet el PSC no ha escrit ni una ratlla des de que va començar la legislatura, com el partit mare, sembla que està a la deriva més absoluta. Solidaritat ja va caure del cartell el número anterior, i en aquesta ocasió repeteix, maneres un tant estranyes de fer oposició. Autentic Independents de Vilamajor aquesta vegada ja no escriuen res, de fet pel que anaven escrivint els números anteriors, millor no fer-ho. ERC-Reagrup si que segueix escrivint, amb poques ganes i de manera precuinada, en forma de missatge institucional model  Casa Reial el dia de Nadal. Sembla ser que dels 7 partits de les darreres eleccions, sols en queden dos amb ganes de brega, un per què no te més remei que fer-ho, ja que és qui fixa la línea editorial de la revista i qui la munta, l’ altre, PUSA per què entén que per ètica i respecte als votants i veïns de Sant Antoni, hem de seguir informant la gent d’ allò que fem i d’ allò que passa.

 

Potser caldria que els partits pensessin el perquè de la manca de consideració que en vers ells tenen els ciutadans, quan son incapaços de omplir 20 línees cada tres mesos per explicar el seu projecte de poble.

SAV juliol 2013

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment