Els regidors de PUSA hem estat cessats després de demanar la rebaixa dels sous dels regidors de govern de SAV

El motiu del cessament tal com assenyala el Decret de l’ alcalde és ” les successives  deslleialtats dels regidors del PUSA“. Bé no sé a qui deuen lleialtat els partits de SAV, a la ciutadania o als mateixos partits polítics? Pensem que la única deslleialtat ha estat cap als veïns, al aprovar una pujada de l’ IBI un 10% però no acompanyar-la també d’ una rebaixa de sous.

La única lleialtat a la que es deu PUSA és a la dels veïns de Sant Antoni de VIlamajor, i d’ aquí no ens mourem.

Els polítics hauríem de donar exemple i aplicar-nos a nosaltres mateixos els esforços que demanem als veïns per pagar els impostos. Nosaltres per coherència i ètica estavem d’ acord en cobrar un 50% menys de la pujada que es va fer al ple de juny i ser solidaris amb els contribuents. L’ alcalde i regidors de CanVi van deixar clar que la pujada de sous era innegociable, i que ja es retallarien altres despeses per quadrar el pressupost, finalment ens vàrem quedar sols defensant també que l’ increment de l’ IBI anés acompanyat d’ una rebaixa de sous.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment