Resum del Ple extraordinbari del 27 de desembre sobre l’ IBI.

Us posem el ple del passat 27 de desembre on es va aprobar un augment del IBI del 10%.

Finalment, PUSA després de votar a favor de l’ increment del IBI del 20% i veient que no teníem cap garantia que aquest ingrés es traslladés al pressupost per garantir les inversions a les urbanitzacions al 2024, vàrem decidir tenir en compte les  queixes dels veïns i demanar una reducció del percentatge del 20 al 10%. Aquesta reducció comportava al mateix temps que al pressupost del 2024, s’ haguessin de fer retallades en serveis públics i inverssions. Per això vàrem demanar que els sous dels politics es retallessin en un 50% respecte de la pujada del mes de juliol. Es a dir, entre 10.000 y 13.000 eur per cada uns dels set regidors que formem el govern de Sant Antoni. Els regidors de CanVi, a la reunió mantinguda amb tots els regidors de l’ ajuntament abans del ple, van manifestar que els sous eren innegiociables, que es podien rertallar altres despeses, pero no els sous. Malauradament, el dia de la votació, aquells partits de l’ oposició que durant mesos van criticar l’ augment dels sous dels regidors de PUSA i CanVi, no van votar a favor de la nostra proposta i per tant els sous es mantindran igual.

Volem manifestar que davant l’ intent de penjar-se la medalla de la reducció del 10% del IBI per part de l’ oposició, la realitat és que la rebaixa sols s’ ha pogut tirar endavant per la postura del PUSA i dels seus regidors, i malgrat que aquesta decissió pugui tenir per nosaltres consequències tan greus com el nostre cesament.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment