Ho hem aconseguit, després d’ un any i mig barallant-nos per fer-ho realitat. Les bonificacions en el rebut de les escombraries serà automàtic.

Al mes de juny del 2015, en un Ple de Novembre, el nostre portaveu demanava que s’ apliqués el sentit comú a l’ hora de establir les bonificacions dels descomptes de la deixalleria. No demanàvem altra cosa que els descomptes fossin automàtics, sense que calgués fer cap instància ni tràmit. Ara, durant aquest mes de gener de 2017 s’ iniciaria el període per demanar la bonificació, però ja no caldrà, perquè gràcies a la nostra iniciativa, el descompte serà automàtic en el proper rebut de les escombraries.

Podeu veure com el tema be de lluny en el vídeo següent, malgrat, ara l’ equip de govern s’ intenti penjar la medalla i tot el mèrit de la mesura.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment