Agenda activitats del PUSA: Juny 2015

Calendari juny 2015Seguint amb la voluntat de donar informació als nostres votants i a tots els veïns de Sant Antoni de Vilamajor, encetem un nou apartat on podreu veure la feina del dia a dia dels nostres regidors. Naturalment, hi ha una part  que no està reflectida al calendari d’ activitats públiques del nostre partit, com per exemple l’ elavoració de la revista Veu Alta, la preparació dels plens, estudi de la documentació de l’ ajuntament, redactat de mocions, etc. Esperem que aquesta informació permeti que tots els veïns sàpiguen quina és la feina que fem per tal de defensar els interessos de tots els veïns. Procurarem posar-nos al dia de manera que l’a genda sigui publicada en temps real.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment