Munipalització de l’ aigua a SAV: Sí, però amb les mateixes tarifes a tot SAV.

Actualment, llevat d’ Alfou que gestiona amb SOREA  l’ aigua, les tarifes i inversions, la resta d’ urbanitzacions (Can Miret, Pungoles i Can Vila ) son gestionades per Aigües de Catalunya. En aquestes urbanitzacions i al núcli urbà, malgrat l’ empressa concessionària és la mateixa, les tarifes son ben diferents. Així, la Quota de Servei a Pungoles és de 49 eur, 30 a Can Miret, 29 a Can Vila i 19 al poble. Els trams i tarifes per 30m3 son respectivament de 30, 24, 15 i 19 eur. En el cas de Can Vila els preus venen fixats per St Pere.

Com podem veure, la Quota de Servei i el preu dels trams és sensiblement superior a les urbanitzacions. Donat que el contracte amb Aigües de Catalunya ja està extingit i cal renovar la concessió, l’ Ajuntament de SAV ha optat per fer una gestió pública de l’ aigua, cosa que recolzem i a la que hem donat suport en totes les reunions. Això si, sempre que les tarifes per a tot el municipi siguin les mateixes, la qual cosa necessàriament implicarà un augment del preu al nucli i una rebaixa a les urbanitzacions, ja que s’ haurà d’ establir un preu mitjà igual per a tothom, visqui on visqui. Per aquesta raó, hem volgut deixar molt clar que sols si es respecte la tarifa única, recolzarem el nou contracte i així hem volgut deixar clar que l’ ajuntament es comprometrà a respectar l’ acord llegit el dia del ple entre els grups municipals i la taula de l’ aigua. Aquí teniu el compromís assolit i que sens dubte és un pas molt important per a les urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment