L’ alacalde rebutja l’ inclussió de la moció de PUSA saltant-se la llei.

Des que PUSA va condicionar el seu vot a l’ augment de l’ IBI a una rebaixa de sous dels regidors del govern, el que va provocar la marxa dels nostres regidors del govern, tot han estat traves per impedir que es votés la proposta de rebaixa esmentada.

La última va ser al Ple del 25 de gener on varem presentar a la Comissió Informativa i posteriorment a l’ inici del ple, amb caràcter d’ urgència la moció de rebaixa de les retribucions dels regidors de Canvi. Com podreu veure a la nostra intervenció, la llei es clara en aquest sentit i l’ alcalde, afirmant que desconeixia el que deia el ROF ( llei que regula el funcionament del Ple ) va negar-se a acceptar allò que la normativa vigent estableix.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment