Comunicat de cessament: com utilitzar l’ ajuntament com si fós el teu partit polític.

El passat dia 29 de desembre, els tres regidors vam ser cessats per l’ alcalde. Res a dir, erem conscients que ho faria, ara bé, utilitzar el web de l’ ajuntament com si fos el mateix del partit de l’ alcalde, no és de rebut i diu molt de quin és la forma d’ entendre l’ ús del mitjans municpals. El web de l’ ajuntament és de tots els ciutadans de Vilamajor, votin a uns o altres, no es pot fer un comunicat qualificant als regidors de PUSA com a deslleials com si l’ ajuntament fos de l’ alcalde ( CanVi ). Malgrat al ple de dijous  va rectificar i senyalar el desafortunat comunicat publicat, la veritat és que després d’ un mes segueix penjat i no s’ ha tret o rectificat. Les paraules son molt boniques, però si no venen acompanyade de fets, no valen res.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment