Un camió s’ endú els cables de telefonia a Alfou.

El passat dia 12, un camió va arrencar part dels cables d’ un dels carrers d’ Alfou que van quedar estesos al terra travessant tot el carrer. Ja des de el 2022, com a regidor de les urbanitzacions varem demanar a la companyia Telefònica , que tenint en compte que ja s’ ha instal·lat la totalitat de la fibra òptica a tot el municipi, es procedís a retirar tot el cablejat analògic. Al 2023, veient que telefònica no havia fet cap pas en aquesta direcció, varem de nou contactar amb la companyia i se’ns va informar que estava previst la retirada del cablejat durant el any. Malauradament, no ha estat així. Malgrat ja no estem al govern de SAVPUSA presentarà una instància per tal que aquest tema no quedi en l’ oblid i que de nou es demani que s’ endreci aquest desgavell de cables que no compleixen cap funció al no haver-hi ja abonats de telefonia convencional.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment