Tempesta Glòria a SAV.

Com tots sabeu, des de la nit del diumenge 19 i fins el dijous 23, hem sofert una tempesta amb forts vents i ratxes intenses de pluges. La part més afectada ha estat la zona de les urbanitzacions i diseminats. Alfou, Pungoles i Can Sauleda van patir talls de llum molt llargs, en alguns casos de fins 4 dies. A Can Sauleda hi ha carrers que a dia 23, encara no tenen corrent elèctric. Hem patit esllavissades de terres a la BP5107 i  109 en direcció a SPV i Cànoves, la dracera d’ Alfou està tallada des de el dia 21, i també alguns carrers de Can Sauleda i Pungoles.

Els accessos a Can Vila per la Farinera van estar tallats temporalment.

Els accessos a SPV i Cànoves van patir desprendiments de terres importants que van obligar a tallar temporalment la via.

La dracera d’ Alfou a Can Rivalta per desbordament d ela riera va ser tallada també.

  1. Quatre dies de molts problemes, de molts esforços, de molta paciència. Els estralls de la tempesta encara tardaran dies ens ser resolts, demanem paciència, malgrat som conscients que els veïns del poble, diseminats i urbanitzacions han entés perfectament la situació excepcional que hem viscut. Des de la regidories de PUSA, i també les de Canvi hem fet tot el que ha estat al nostre abast, i la feina de la brigada, la policia, bombers voluntaris, protecció civil i Adf ha estat clau per garantir els serveis bàsics. Lamentem molt els danys que heu patit i que encara esteu patint, però ens recuperarem, segur.

Gràcies a tots els veïns per entendre-ho i ser pacients malgrat la situació.

GRACIES!!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment