1.000 noticies al web del PUSA.

1000 noticiesPUSA va inaugurar el web fa poc més de 4 anys, des de aleshores hem anat publicant amb força periodicitat per tal que la pàgina fos atractiva i útil als veïns. Avui, 2 d’ octubre hem arribat a les 1.000 noticies. Darrera de cada una d’ aquestes, hi ha una feina important. Les noticies s’ han de buscar, sempre intentant acompanyar-les de alguna fotografia i procurant que totes les informacions tinguessin a veure amb el nostre municipi i amb les urbanitzacions.

Creiem que el nombre de visites del nostre web, posa a les clares que anem pel bon camí. Gràcies a tots per seguir-nos, sense vosaltres, de ben segur no haguéssim arribat ni a les 100.

Felicitats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment