El nou 9: Vilamajor apuja les aportacions a les urbanitzacions no recepcionades.

 

El 9 nou subvencions urb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diari local El Nou 9 va publicar dilluns passat dia 30 de desembre la noticia que feia referència a l’ augment del 10% en les subvencions que reben les urbanitzacions no recepcionades. Segons el diari, aquesta decisió deriva de l’ aprovació del Ple de novembre en que es va aprovar una moció del PUSA  que demanava més subvencions per a les entitats de conservació de les urbanitzacions. A partir d’ ara, i sempre que les necessitats pressupostàries ho permetin, les subvencions es donaran en funció del nombre de veïns i dels serveis que presten les EUC. L’ increment serà del 10% i hi ha el compromís d’ ampliar-les fins els 200.000 euros. SI i PSC van votar en contra, la resta de partits de govern van fer-ho a favor

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment