Comptador sense protecció a Can Miret.

Comptadors Can MiretTot just darrere de les pistes esportives de la Urbanització Can Miret, el transformador que hi ha al carrer Queralt, te tot l’ armari que el tanca podrit, la porta s’ ha caigut i els laterals estan en mal estat. S’ ha col·locat un precinte per part de la policia, però això no garanteix cap mena de seguretat, i el risc de manipulació es gran. Caldria una actuació urgent per part de l’ Ajuntament, cosa que estem segurs ja és sobre la taula de la regidoria d’ obres. Esperem que ben aviat, torni a restablir-se la normalitat.

L’ associació de veïns ens ha comentat que fa un mes, es va requerir a la companyia elèctrica que el retirés, ja que ja no compleix cap funció, ja que es tractava d’un provisional d’ obres.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment