Un mes de gestió privada de les pistes de Can Miret. Valoració.

Escola tenis Can Miret1PUSA va ser convidat a visitar les pistes de tenis de Can Miret, gestionades des de fa poc més d’ un mes per l’ escola de Tenis Jordi Planes. El responsable de la secció de pàddel, ens va informar de l’ estat de les pistes, del sistema de utilització de les pistes, dels tornejos, preus i funcionament en general. PUSA va quedar força satisfet de les explicacions donades, i de l’ evolució en el increment d’ abonats que està tenint la instal·lació.

Escola tenis can miret2Segons ens va informar Jordi  Costa, el preu per família es de 42 euros al mes. Si ve es cert que això ha suposat un increment important de preus, se’ns va informar que al mateix temps s’ ha produit un increment notable en la qualitat del servei i de les instal·lacions, amb una inverssió d’ uns 20.000 euros. A les dos pistes de pàdel s’ ha posat nova gespa artificial, i les pistes de tenis han estat remodelades. A més, s’ han incrementat els abonats en un 50%, la qual cosa malgrat l’ augment de les quotes, és una mostra de la bona resposta dels veïns. Ara per ara, una administrativa que fa les funcions d’ informació i control de accessos, ( foto oficina ), s’ encarrega de evitar que persones alienes a les instal·lacions les facin servir en perjudici dels abonats i socis. Aquests era un dels principals problemes de les pistes de can Miret, i que actualment encara pateixen les de Les Pungoles. A més, la reserva de les pistes es pot fer per internet. Per les FM de Sant Antoni s’ ha programat un torneig del 24 al 29 d’ agost, i darrerament tenistes consagrats con Sergi Bruguera van assistir a un torneig inaugural de les pistes.

Certament, hem de dir que per la nostra part, PUSA sap reconèixer que malgrat l’ augment de preus. El canvi en la gestió esportiva de les instal·lacions ha estat positiva, i no ens dol reconèixer que la nostra inicial postura contraria al canvi , va ser equivocada.

També volem rectificar un error en quant als preus publicat a la Revista SAV, en el article signat pel nostre grup municipal. On diu: ” els preus de les pistes de tenis passen de costar 24 euros al mes a 130 euros.” quan la realitat es que els preus passen de 10,8 euros mes i família a 42, i de 130 euros any a 504 per família i any.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment