Solucionar els problemes d’ accés a les pistes de tenis de Les Pungoles.

Publica el blog “Les Pungoles opina i viu” un article que fa referència al estat de les pistes de tenis de Les Pungoles.

L’ Israel ha posat molt d’ èmfasi en resoldre aquest tema, per entendre que no és de rebut que gent que no és sòci de les instal·lacions, facin servir les mateixes, mentre els socis han d’ esperar-se per a fer-ne us. Aquest fet s’ ha produït amb certa repetició,  i ha estat denunciat per un veí de Les Pungoles.

Volem informar-vos que des de el PUSA, una de les primeres actuacions a fer davant l’ ajuntament, serà la de millorar les instal·lacions públiques de les Urbanitzacions. Fomentar la creació d’un Únic Carnet, per poder fer ús de qualsevol instal·lació municipal, estigui al poble o a les urbanitzacions, i també arranjar els vestidors i l’ enllumenat, i reparar el tancat per evitar el  ús indegut de les pistes. També intentarem que totes aquestes activitats relacionades amb les instal·lacions esportives estiguin sota la responsabilitat d’ una mateixa persona, i que la policia faci rondes per evitar que de nou es faci malbé la zona de accessos.

Fixant una quota força econòmica obtindriem socis, que a la fi són els que amb el ús de les instal·lacions, l’acaben fent rendible i facilita molt el tema del manteniment. La millor manera de mantenir les pistes i piscines en bon estat de manteniment, és fent-ne us constant i tenin presència d’usuaris.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment