Tall de submnistrament elèctric a les Pungoles.

Enllumenat Pungoles 1Davant la publicació que va fer el blog “Les Pungoles opina i viu”, PUSA va demanar a l’ Ajuntament informació de com estava la situació a data d’ avui. A part del comunicat de l’ EUC de Les Pungoles, ja publicat per l’ Israel, podem afegir la resposta que ens ha donat l’ Ajuntament:

Bon dia Ferran ,

En resposta a la teva consulta relativa a l’avaria de l’enllumenat públic en alguns carrers de la urbanització de les Pungoles, et comunico des de la setmana passada n’estem al corrent i es van fer les gestions oportunes amb l’Entitat urbanística però sembla ser que la  reparació requereix travessar tota la pineda i estan avaluant fer-ho amb cablejat.

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment